Πολκύ καλή η εμφάνιση της ομάδας μας στη σημερινή εξ αναβολής συνάντηση με τη Σκιάθο. Πύρασος-Σκιάθος 4-0 τελικό σκορ με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και τρεις 15χρονους από την ακαδημία του συλλόγου μας να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Α’ Τοπική Κατηγορία!

Με κορυφαίους τους Ζαρίφη, Μαντζαβίνο, Λάμπο, ο Πύρασος ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά. Ευκαιρία στο 9′ με τον Μιχόπουλο, 1-0 στο 11′ με σουτ από πλάγια θέση του Βασίλη Ζαρίφη, τετ-α-τετ του Μαντζαβίνου απέκρουσε ο Κοντοστάθης στο 13′, σουτ του ίδιου παίκτη από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ στο 14′.

Στο 20′ δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Τσότσος για τη Σκιάθο, στο 25′ κεφαλιά του Ρακή απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας, στο 32′ φάση σε σέντρα-σουτ του Λάμπου.

Στο β’ μέρος τα γκολ στο 53′ με πλασέ του Μαντζαβίνου σε τετ-α-τετ (2-0), στο 72′ αυτογκόλ του Καμπουρέλη σε γύρισμα του Καραγιώργου (3-0) και στο 82′ με τον Καραγιώργο (4-0).

Στο 68′, στη μοναδική φάση για τους νησιώτες, ο Μπεσίρι κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε άουτ ο Μπάμπα.

Στη φωτογραφία Λεωνίδας Καραδήμας, Παντελής Σούρλας, Κωνσταντίνος Πορταρίτης μετά την πρώτη τους συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του Πυράσου μας.

Πύρασος: Ράπτης (80′ Σούρλας), Λάμπος, Κατσιγιάννης, Ρακής (75′ Πορταρίτης), Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Τσιότρας, Ζαρίφης (57′ Καραγιώργος), Μπέικος, Γκαραβέλας (75′ Διαμαντόπουλος), Μαντζαβίνος (75′ Καραδήμας).

Σκιάθος: Κοντοστάθης, Αλ. Τζελάι, Γ. Σταμέλος, Τσότσος, Καμπουρέλης, Θ. Σταμέλος, Μανωλιός (23′ Ντάμτσιος), Ντ. Πρίφτη (65′ Οικονόμου), Χρ. Τζελάι, Μπεσίρι, Μπάμπα.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.