Πικρή ήττα για την ομάδα μας διότι οι παίκτες του Γιώργου Δανόπουλου προσπάθησαν πολύ, είχαν καλύτερη παρουσία από τους αντιπάλους, όμως για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Θησέας νίκησε 0-1 στη Ν. Αγχίαλο με γκολ του Μ. Παπαδήμου στο 66′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ κι αδυναμία των παικτών του Πυράσου να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, κλασικές ευκαιρίες για την ομάδα μας: δοκάρι σε σουτ του Τσιότρα στο 27′, σουτ του Καραγιώργου που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας στο 30′, διπλή φάση όταν ο Καραγιώργος δεν βρήκε την μπάλα από τη μικρή περιοχή και ο Μπέικος από κοντά σούταρε άουτ στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θησέας απείλησε σε δύο περιπτώσεις πριν το γκολ, μετά ο Πύρασος πίεσε και έφθασε κοντά στην ισοφάριση στο 90′ με κεφαλιά λίγο άουτ του Λάμπου.

Συνεχίζουμε… την επόμενη εβδομάδα η Α’ Τοπική έχει διακοπή αλλά ο Πύρασος θα δώσει το εξ αναβολής αγώνα με τη Σκιάθο, το Σάββατο στο γήπεδό μας.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Κατσιγιάννης,  Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Τσιότρας,  Ζαρίφης (59′ Νίνος), Καραγιώργος, Ροτζέριο (83′ Μαντζαβίνος), Μπέικος.
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Ζέρβας, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Λαζεκίδης, Μ. Παπαδήμος, Γ. Παπαδήμος, Ζαρκαδής (90’+3′ Λεώνης), Σιώμος (86′ Τρίμης), Μέρο.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.