Εύκολη νίκη για την ομάδα μας, 2-0 τη Σκιάθο. Τα γκολ ο Κοτζαθανάσης στο 42′ με πλασέ ύστερα από πάσα του Κόκκα και στο 73′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ζαχαράκης σε σέντρα του που βρήκε το χέρι του Μπρέγκου. Η ομάδα μας είχε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Δοκάρι στο 86’΄σε κεφαλιά του Σιώμου. Φάουλ του Κοτζαθανάση έδιωξε δύσκολα ο γκολκίπερ σε κόρνερ (6′), πλασέ του Κόκκα σε τετ-α-τετ έφυγε άουτ (17′), πλασέ του Σιώμου σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο τερματοφύλακας με το πόδι, πλασέ του Κατή σε τετ-α-τετ λίγο πάνω από τα δοκάρια (39′), σέντρα του Κατή έδιωξε αμυντικός μπροστά στο τέρμα (58′) προ δύο επιθετικών, πλασέ του Δαμάσκου από πολύ ευνοϊκή θέση χλυαρό στα χέρια του τερματοφύλακα (62′), σουτ του Ζαχαράκη από πλεονεκτική θέση ψηλά άουτ (83′), σουτ του Δαμάσκου σε κόρνερ ο τερματοφύλακας (83′), σουτ του Σιώμου  από τη μικρή περιοχή λίγο άουτ.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γιοβάνης, Ερρ. Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Μπασδάνης, Φούκης (55′ Δαμάσκος), Σιώμος, Κατής (79′ Δανόπουλος), Κόκκας (60′ Ζαχαράκης).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Αλ. Τζελάι, Ελ. Πρίφτι, Γραββάνης, Μπρέγκου, Φερετζέλης (60′ Ντ. Πρίφτι), Ντ. Πρίφτι (67′ Σαρρής), Μπάμπα (56′ Νικολαΐδης), Δημητρίου, Βεργίνης.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.