Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν στο πρωτάθληαμ για την ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου. Για την 26η αγωνιστική νίκησε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο με μια πολύ καλή εμφάνιση και υπέροχα τέρματα.

Το πρώτο στο 39′ από τον Καραγιώργο ύστερα από σέντρα του Διαμαντόπουλου, το δεύτερο στο 71′ με ψαλιδάκι του Μπέικου και το τρίτο στο 85′ με πλασέ του Αγιασιώτη σε αντεπίθεση ύστερα από ωραίο πάρσιμο της μπάλας με το κεφάλι σε μακρινή μεταβίβαση-ασίστ του Λάμπου.

Ο Ρήγας είχε μειώσει στο 78′ με ωραίο πλασέ του Χόντου.

Η ομάδα μας τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογική κατάταξης. Συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη προσπάεια και την επάξια εκπροσώπηση του ιστορικού μας συλλόγου στο πρωτάθλημα. Η σεζόν όμως δεν τελείωσε! Έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα και ίσως ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία…

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος (64′ Μαντζαβίνος), Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπέικος, Τσιότρας, Κατσιγιάννης, Καραγιώργος (75′ Aγιασιώτης), Ροτζέριο (23′ Φούκης).
Ρήγας Φεραίος: Καναλιώτης, Χότζα, Βλιώρας (73′ Χόντος), Σπαθής, Γοδενόπουλος, Αποστολίδης Π., Γάρος (63′ Χριστοφορίδης), Αλεξίου, Τσιακίρης (87′ Κουντούρης), Άλμπα (63′ Βαϊόπουλος), Χαλιμούρδας (73′ Χασάπης).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.