Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τη σεζόν με ισοπαλία 0-0 στη βροχερή Σκιάθο. Όπως ήταν όλη τη σεζόν η διαιτησία, έτσι και την τελευταία αγωνιστική. Στο 75′ αποβλήθηκε ο Τσιλίγκος με κόκκινη κάρτα για φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη αφού δύο αμυντικοί είχαν προλάβει να καλύψουν τον τερματοφύλακά μας ενώ η μπάλα πήγε προς τα πλάγια.

Οι νησιώτες είχαν δύο ευκαιρίες με τον Νικολαΐδη και μία με τον Κεμάλι, ενώ για τον Πύρασο χάθηκε φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος με τους Δαμάσκο, Μαλισσόβα, Ζαχαράκη και στο δεύτερο με τον Ζαχαράκη στην καλύτερη ευκαιρία. Μετά την αποβολή, στο τέρμα κάθισε ο Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε και στο 85′ αποχώρησε τραυματίας ο Δαμάσκος. Με αμυντικό στο τέρμα, εννιά παίκτες εκ των οποίων δύο 16χρονοι, η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει το 0-0.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Κρ. Τζελάι (80′ Μελαχροινός), Τουρναβίτης, Γραββάνης, Φερετζέλης (46′ Τσάκας), Δημητρίου, Μπρέγκου, Σαρρής, Κεμάλλι, Τάσος, Νικολαΐδης.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Βαν ντε Γουίχε, Τανάγιας (50′ Σταντσούρης), Κοτζαθανάσης, Μαλισσόβας, Κατής, Ζαχαράκης, Φούκης (68′ Σκαρλάτος), Δαμάσκος, Σφάκας.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.