Η ομάδα μας έγραψε σήμερα άλλη μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία της καθώς προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ!!! Ο Πύρασος θα διεκδικήσει το Κύπελλο απέναντι στον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αγία Άννα που θα γίνει αύριο Κυριακή και θα βρεθεί σε τελικό της διοργάνωσης για 8η φορά!

Στον σημερινό ημιτελικό, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι καθώς στο 36′ σκόραρε ο Λάμπος με κεφαλιά και ο Τοξότης ισοφάρισε στο 90’+13′, με τον διαιτητή του αγώνα να κρατάει 15 λεπτά έξτρα χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο!

Στο 25′ κλασική ευκαιρία με τον Κατσιγιάννη, σουτ άουτ από τη μικρή περιοχή, στο 46′ σουτ του Τσιότρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο άουτ. Στο 90’+2′ ο Φούκης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς, ο Τοξότης πίεσε στο φινάλε και έκανε το 1-1 στο 90’+13′ με σουτ του Γιοβάνη.

Στην παράταση, ο Ράπτης είχε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Πάσχου, στο 12′ ο Φούκης σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Μπράνο. Στα πέναλτι, ο Τοξότης είχε την πρώτη εκτέλεση στο δοκάρι και τη δεύτερη απέκρουσε ο Ράπτης. Από την ομάδα μας, όλα τα χτυπήματα κατέληξαν στα δίχτυα, από τους Ροτζέριο, Μπέικο, Τσιότρα, Γαλανόπουλο και με 2-4, πανηγυρίσαμε τη μεγάλη πρόκριση.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα δίπλα στην ομάδα, τους περιμένουμε στον τελικό!!!

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Μαγιόγλου (90’+2′ Τόμε), Νταγκούλης, Σκλαπάνης, Μπραχόλι (59′ Πάσχος), Κωνσταντάκος (90’+2′ Γερακίνης), Αλαμάνης, Κόφφας (59′ Μαυρίδης), Βαλωτής.
Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιγιάννης (72′ Ζαρίφης), Τσιότρας, Καραγιώργος (90’+2′ Ροτζέριο), Γκαραβέλας (67′ Φούκης), Μπέικος.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.