Η ομάδα μας σημείωσε μία ακόμη νίκη, τρίτη συνεχόμενη, με 2-0 απέναντι στην Αγχίαλο σε αγώνα που θα μπορούσε να είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο όταν έχασε τέσσερις φάσεις τετ-α-τετ, στο 2ο λεπτό με τον Γκαραβέλα, στο 12ο με τον Καραγιώργο, στο 29ο με τον Κατσιγιάννη και στο 38ο με τον ίδιο παίκτη.

Στο 53′ σε μια ανύποπτη φάση, η Αγχίαλος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσέλιος κι απέκρουσε ο Κώστας Τάσος.

Στο 67′ απείλησε από καλή θέση ο Τσιότρας, στο 76′ ο Κατσιγιάννης.

Το 1-0 στο 78′ με δυνατό ευθύβολο σουτ του Σωτήρη Κατσιγιάννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, και το 2-0 στο 87′ σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Αγιασιώτη, εξελίχθηκε με απόκρουση του γκολκίπερ σε κεφαλιά του Ρακή και ολοκληρώθηκε με σκόρερ τον Λάμπο.

Ο Κώστας Τάσος ο οποίος αγωνίζεται για 4η σερί σεζόν στην ομάδα μας, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αλλαγή του Ροτζέριο.

Πύρασος: Τάσος, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος (46’ Τσιότρας), Κατσιγιάννης, Ζαρίφης (64’ Αγιασιώτης), Καραγιώργος (73’ Μαντζαβίνος), Ροτζέριο (73’ Ν. Θεοδωρόπουλος), Γκαραβέλας (46’ Μπέικος).
Αγχίαλος: Λειβαδίτης, Μπαρδάνι, Τσιαγιανίδης, Παπαγιάννης, Διαμαντένιας, Μασούρας, Ζητούδης, Τσέλιος, Σίμος (73’ Σκούρας), Τοκαλής (81’ Λαΐνας), Ερρινάκης.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.