Η ομάδα μας κέρδισε 4-1 την Ακρόπολη σε αγώνα που έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Διαμαρτυρόμαστε διότι μετά το 1-1, ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Μπέικου, ενώ στο 43′ γκολ του Αγιασιώτη δεν μέτρησε αφού ο βοηθός δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Τα γκολ του Πυράσου στο 10′ με πέναλτι ο Μπέικος που κέρδισε ο ίδιος, στο 61′ ο Καραγιώργος από κοντά, στο 70′ και 77′ ο Ροτζέριο με κεφαλιά. Για την Ακρόπολη, ο Αξιώτης με το κεφάλι είχε ισοφαρίσει στο 28′, ενώ στο 44′ η ομάδα του Σέσκλου είχε μια μεγάλη ευκαιρία -μοναδική στον αγώνα- σε σουτ του Παπούλια που έδιωξε ο Μιχόπουλος πριν μπει γκολ.

Για τον Πύρασο, οι πιο κλασικές φάσεις για γκολ από τις πολλές ωραίες δημιουργίες των ποδοσφαιριστών μας ήταν: στο 4′ πλασέ άστοχο του Καραγιώργου από πλάγια, στο 5′ κεφαλιά εξ επαφής του Μπέικου πάνω από το οριζόντιο, δοκάρι ο Μπέικος στο 35′, ο Αγιασιώτης είχε καταπληκτικό σουτ που έπιασε ο Βίτσιος, χτύπησε στο οριζόντιο και πέρασε τη γραμμή που δεν δόθηκε γκολ, στο 45′ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λάμπος.

Στο β’ ημίχρονο, χαμένο τετ-α-τετ από τον Μπέικο στο 50′, δύο κλασικές φάσεις με τον Κατσιγιάννη, ανεπανάληπτη ευκαιρία χαμένη από τον Καραγιώργο στο 67΄.

Συνεχίζουμε… Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Σαρακηνό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που αψήφησε το κρύο και βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος (78′ Ρακής), Διαμαντόπουλος (70′ Ζαρίφης), Γαλανόπουλος, Μιχόπουλος, Τσιότρας, Κατσιγιάννης, Αγιασιώτης, Καραγιώργος, Ροτζέριο (78′ Μαντζαβίνος), Μπέικος (56′ Νίνος).

Ακρόπολη: Βίτσιος, Παπούλιας (68′ Κριτσίνης), Βασιλείου (56′ Τσουκάλης), Κ. Κολυμήτρας, Στρούγγης, Δημακόπουλος, Σιδέρης, Διαβολής (41′ Χρυσαφόπουλος), Παγώνης, Αξιώτης, Πούλιος.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.