Η ομάδα μας νίκησε 2-0 τον Αλμυρό σήμερα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάπως αγχωτικά αφού στο πρώτο ημίχρονο έχασε σωρεία ευκαιριών.

Στο α’ 45λεπτο, ευκαιρίες χάθηκαν με σουτ του Ροτζέριο, του Καραγιώργου σε δύο περιπτώσεις, κεφαλιά του Λάμπου λίγο άουτ, χαμένο τετ-α-τετ του Καραγιώργου, σουτ του Τσιότρα που έκοψε αμυντικός σε κόρνερ, διπλή φάση στο τελευταίο λεπτό με τους Ρακή, Λάμπο.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν στο β’ ημίχρονο, στο 46′ με κεφαλιά του Αραπίτσα, στο 60′ με τον Γκαραβέλα, στο 65′ με τετ-α-τετ του Αλαμάνη πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 70′ το 1-0 με προβολή του Θεοδωρόπουλου από κοντά ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Ηλία Ρακή, ευκαιρία αργότερα με κεφαλιά λίγο άουτ του Μιχόπουλου και το 2-0 στο 83′ με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Αγιασιώτη.

Ο Αλμυρός απείλησε με σουτ του Νάστα από το κέντρο που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 11′ και σουτ του Μακρή που απέκρουσε ο Ράπτης στο 51′.

Συνεχίζουμε… επόμενο παιχνίδι πάλι στο γήπεδό μας με αντίπαλο τον Αίαντα Σούρπης, είναι το τελευταίο ματς για το 2023!

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Κατσιγιάννης (78′ Νίνος), Μιχόπουλος, Ρακής, Τσιότρας (46′ Αγιασιώτης), Γ. Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο,  Καραγιώργος (59′ Αλαμάνης), Αραπίτσας (78′ Μαντζαβίνος), Γκαραβέλας (66′ Παπαδόπουλος).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κρίκης, Γιαννακόπουλος, Ντόντα, Χατζηλιάδης (66′ Επίσκοπος), Σώκος, Μακρής, Μαυρογέννης, Νάστας (78′ Μούζας), Ζαφειρίου, Τσιάτσιος.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.