Με ισοπαλία 1-1 έκλεισε ο πρώτος γύρος για την ομάδα μας. Στο σημερινό πρώτο παιχνίδι του έτους, ο Πύρασος βρέθηκε να χάνει από τον Ρήγα (1-0 ο Γάρος στο 38′) αλλά ισοφάρισε με τον Ροτζέριο στο 55′. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του εορτάζοντα Γιάννη Αραπίτσα στο γόνατο και περιμένουμε την μαγνητική τις επόμενες μέρες για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Ρήγας είχε καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρο νο με σουτ του Χαλιμούρδα που έβγαλε ο Ράπτης και κεφαλιά του Βλιώρα. Για τον Πύρασο, κλασικές ευκαιρίες τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλα στο 5ο λεπτό, με τον Κατσιγιάννη στο 50ό και τον Καραγιώργο στο 70ό. Η ομάδα μας πίεσε στο φινάλε για δεύτερο γκολ, που δεν ήρθε όμως και έτσι, έμεινε στην ισοπαλία.

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Π. Αποστολίδης (70’ Δ. Αποστολίδης), Σπαθής, Κολυμήτρας (60’ Άλμπα), Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Αλεξίου, Χαλιμούρδας (70’ Γκάγκας), Χασάπης (70’ Φουρκιώτης), Τσιακίρης, Γάρος.
Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Νίνος (65’ Καραγιώργος), Μιχόπουλος, Ρακής, Γ. Θεοδωρόπουλος, Αγιασιώτης (46’ Αλαμάνης), Τσιότρας, Αραπίτσας (30’ Κατσιγιάννης), Ροτζέριο, Γκαραβέλας.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.