Με τρία ωραία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Πύρασος νίκησε 3-0 τον Αστέρα Ριζομύλου, επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα κι ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μιχόπουλος με κεφαλιά το 1-0 στο 18′, ο Γκαραβέλας με προβολή το 2-0 στο 35′ και ο Ροτζέριο με ατομική ενέργεια και φοβερό σουτ το 3-0 στο 45′. Δημιουργός του πρώτου και του τρίτου τέρματος ο Αραπίτσας, ασίστ στο δεύτερο από τον Κατσιγιάννη.

Η ομάδα μας είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και εάν οι παίκτες μας ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερα γκολ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έκανε σωτήριες επεμβάσεις ο τερματοφύλακας του Αστέρα. Δοκάρι στο β’ μέρος σε σουτ του Τσιότρα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Συνεχίζουμε… επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Θησέα.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Κατσιγιάννης (50’ Νίνος), Ρακής, Μιχόπουλος, Τσιότρας, Γ. Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο (67’ Φούκης), Καραγιώργος (77’ Μαντζαβίνος), Αραπίτσας (67’ Αλαμάνης), Γκαραβέλας (77’ Ζαρίφης).

Αστέρας: Μπαλίου, Αλουσάι (46’ Λιόντας), Σιαμέτης, Αχ. Δαμάσκος, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι, Φλώρος (60’ Θεοδώρου), Μακρονάσιος (60’ Γουτούλης), Χρ. Δαμάσκος, Κώστας (46’ Βέργος), Γερολυμάτος (60’ Μπατσκίνης).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.