Μία άτυχη στιγμή για την ομάδα στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκρινε τον σημερινό τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου που με σκορ 1-0 αναδείχθηκε κυπελλούχος και έκανε το νταμπλ.

Άξιος φιναλίστ ο Πύρασος, πολλά συγχαρητήρια σε προπονητή και ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπέικος έχασε κλασική ευκαιρία καθώς σε τετ-α-τετ αστόχησε. Ακολούθησαν δύο φάσεις για τον Ολυμπιακό με σουτ των Ματέα, Ζέρη που έφυγε άουτ και απέκρουσε ο Ράπτης αντιστοίχως.

Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Κατσιγιάννη έφυγε άουτ αφού κανείς συμπαίκτης του δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας, στο 42′ από κόρνερ του Σκοπελίτη η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Ρακή και κατέληξε στα δίχτυα. Με αυτό το τέρμα κρίθηκε ο τελικός.

Στην επανάληψη, κεφαλιά του Λάμπου πέρασε λίγο άουτ στο 51′, ο Ματέα αστόχησε σε τετ-α-τετ λίγο αργότερα, ενώ στο 88′ κεφαλιά του Ρακή απέκρουσε χαμηλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σε ακόμη μία καλή στιγμή της ομάδας μας από στημένη φάση.

Δίνουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βολου για την κατάκτηση του τροπαίου, ιδιαίτερα στον προπονητή του Στέλιο Αρσένο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου που ακολούθησε σήμερα την ομάδα μας στο Βελεστίνο.

Και φυσικά συγχαρητήρια στα παλικάρια του Γιώργου Δανόπουλου που κατέθεσαν ψυχή και διεκδίκησαν επί ίσιοις όροις το κύπελλο κόντρα σε δυνατό αντίπαλο.

Αρχηγός του Πυράσου στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ραφαήλ Μιχόπουλος και στο δεύτερο ο Ροτζέριο ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν ξεκίνησε (αντικατέστησε όμως τον τραυματία Γκαραβέλα)… Ο Ροτζέριο παρέλαβε το κύπελλο της φιναλίστ ομάδας από τον Βουλευτή κο Χρήστο Μπουκώρο.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιγιάννης (84′ Ν. Θεοδωρόπουλος), Τσιότρας, Καραγιώργος (80′ Ζαρίφης), Γκαραβέλας (46′ Ροτζέριο), Μπέικος.
Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Ζέρης (73′ Παπακώστας), Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Κακάμης, Κυρίτσης, Ματέα (90′ Νούσιος), Βλάχος (90′ Καρατσόλης), Αναστασίου (73′ Οικονόμου), Σέττος (39′ Σκοπελίτης).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.