Η ομάδα μας επέστρεψε στις επιτυχίες με νίκη 6-2 κόντρα στον Πηλέα, βγάζοντας ωραίους συνδυασμούς στον αγωνιστικό χώρο και με τον 14χρονο Νίκο Γάτο να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ελάχιστα μετά αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν μετατρέψει το 3-0 σε 3-2!

Ο Ζαχαράκης σημείωσε δύο γκολ: στο 30′ το 1-0 με μακρινό καλοεκτελεσμένο φάουλ και στο 40′ με σουτ στην κίνηση ύστερα από παράλληλη σέντρα-ασίστ του Σαμαρά. Ο Κατής, αρχηγός χθες, είχε κάνει το 2-0 με ωραίο πλασέ ύστερα από κόρνερ του Ζαχαράκη. Το 4-2 στο 77′  ο Γάτος με κοντινό πλασέ σε δημιουργία Τσάκαλου, το 5-2 στο 88′ ο Φούκης σε ασίστ του Ίμπρα και το 6-2 ο Τσορμπαντζής με ωραίο δυνατό ευθύβολο σουτ από τη μεγάλη περιοχή στο 90′.  Οι τρεις τελευταίοι σκόρερ πανηγύρισαν το πρώτο τους τέρμα με την κυανόλευκη φανέλα, ειδικότερα ο 14χρονος από την ακαδημία του Πυράσου, σκόραρε στη δεύτερη μόλις συμμετοχή του.

Ο Πηλέας είχε μείωσε σε 3-1 με τον Θάνο στο 44′ και σε 3-2 στο 76′ όταν σουτ του Θάνου άλλαξε πορεία στο πόδι του Τσάκαλου. Εκτός τα έξι γκολ, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για τον Πύρασο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάκαλος, Τσορμπαντζής, Γκίνης, Κατής (78′ Ευθυβούλης), Δ. Τσάμης (68′ Φούκης), Σαμαράς (64′ Ίμπρα), Σιώμος (76′ Γάτος), Ζαχαράκης, Δαμάσκος.
ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Αντζούρης (62′ Μπραχιμάι), Καναράς, Φώτου, Παπαπορφυρίου (46′ Ευθυμιάδης), Σιαμέτης, Βαΐτσης (72′ Βαρσαμάς), Δημόπουλος, Θάνος, Τσελεπίδης (85′ Αναστασόπουλος).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.