Ο Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Κατερίνα Μπουροπούλου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνης μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων. Την καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο και συνάμα σημαντικό έργο που έχει να επιτελέσει.

Η Κατερίνα Μπουροπούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει δουλέψει ως διοικητική υπάλληλος στην ΑΚΕΣΩ ΑΕ από τον Οκτώβριο του 2013 ως το Μάιο του 2014, στη ΝΕSTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ ως promoter από το Δεκέμβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, είχε την πρακτική της άσκηση στην COCA-COLA 3Ε από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2012, είχε την γραμματειακή υποστήριξη στην εταιρεία Μαυρίδης-Παπαγιάννης Ο.Ε “Rivolo” από τον Ιούνιο του 2011 έως το Σεπτέμβριο του 2011.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια με θέματα μάρκετινγκ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

 

 

 

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.