Ο Α.Σ. Πύρασος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Καραπλιάγκου, ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Έχει παίξει στην ΑΕ Διμηνίου και τα προηγούμενα δύο χρόνια στον Σαρακηνό Βόλου, ξεχωρίζοντας ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την κυανόλευκη φανέλα.

Η διοίκηση του Πυράσου νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη του Σαρακηνού για την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Δήλωση του Σπύρου Καραπλιάγκου στο www.pyrasos.com: “Τα τελευταία χρόνια ήμουν πολύ ευχαριστημένος στον Σαρακηνό και δεν είχα πρόθεση να φύγω από την ομάδα. Το κάνω όμως γιατί ο Πύρασος μου δίνει τη δυνατότητα να παίξω στο παραπάνω επίπεδο, να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα αυτής της ομάδας που όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει την τελευταία δεκαετία. Όταν μου έγινε η πρόταση από τη διοίκηση του Πυράσου, δεν είχα ενδοιασμό να απαντήσω και με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα να γίνω μέλος της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και τύχη, ώστε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε με την τεχνική ηγεσία”.

 

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.