Πρώτος βαθμός εκτός έδρας για την ομάδα μας, στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Βατανιακό. Ο Πύρασος είχε δοκάρι στο 85′ με τον Αναστασίου. Ο ίδιος παίκτης έχασε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες, στο 20ό λεπτό προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα, ο οποίος όμως βρήκε λίγο την μπάλα κι τον έβγαλε προς τα αριστερά με το σουτ του να περνά άουτ. Δύο κεφαλιές του Σπύρου Γκάγκα πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, ενώ στην επανάληψη στο 75′ ο Π. Κοντοβάς έστρωσε στον Αναστασίου, που με πλάτη στο τέρμα, γύρισε ωραία και σούταρε, για να αποκρούσει ο Τζήμας. Οι γηπεδούχοι στο 90ό και 93ο λεπτό είχαν τις δύο δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν.

Συνθέσεις:
Βατανιακός: Τζήμας, Τάχος (85′ Μυλιόρδος), Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πιριτσάους, Σκούρτης, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς (83′ Δαβάκος), Μποστάντζι (71′ Δαλαμήτρας), Ποτουρίδης, Χαρτοματζίδης.
Πύρασος: Χαλάτσης, Σφάκας (79′ Βαγγελάκος), Γκάγκας Σπ., Κοντοβάς Ι., Γκάγκας, Στεφανής, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης (62′ Γκίκα), Μυργιώτης (54′ Δαμάσκος), Κοντοβάς Π., Αναστασίου.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.