Η ομάδα μας κέρδισε σήμερα 5-0 στο Σέσκλο και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ενώ απομένει άλλο ένα ματς που θα έχει χαρακτήρα φιέστας για τον Πύρασο. Οι πρωταθλητές διατήρησαν τα σκήπτρα τους στο τοπικό πρωτάθλημα κάνοντας νταμπλ για 2η συνεχόμενη σεζόν. Στη σημερινή αναμέτρηση δύο γκολ πέτυχαν ο Στέλιος Αρσένος και ο Γιάννης Μίλτος, ενδιάμεσα ο Γ. Κοντοβάς.

Το 0-1 στο 28′ ύστερα από πέναλτι που εκτέλεσε ο Στεφανής κι απέκρουσε ο Γκούρης στο ριμπάουντ ο Αρσένος και το 0-2 στο 72′ με κεφαλιά του Αρσένου. Στο 80′ το 0-3 από τον Γ. Κοντοβά, στο 83′ το 0-4 με καταπληκτικό τέρμα του Μίλτου και το 0-5 από τον Μίλτο με εξίσου υπέροχο γκολ. Δοκάρι στο 9′ ο Αρσένος με κεφαλιά.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Γκούρης, Στύλας, Στεργιόπουλος, Δ. Φώτου, Κολυμήτρας, Φ. Φώτου, Στ. Αξιώτης, Λάκης (70′ Σιαφάκας), Ν. Αξιώτης (70′ Παπάς), Παλάντζας (80′ Βασ. Κουνής).
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Αποστολίδης, Δαμάσκος (72′ Χατζητρακόσιας), Γ. Κοντοβάς, Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Λιάρος, Δενελάβας, Αρσένος (80′ Μίλτος), Κωνσταντάκος (11′ λ.τρ. Τανάγιας).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.