Παλικαρίσιο διπλό για την ομάδα μας στην Αγιά. Κέρδισε 1-0 τον Δωτιέα με γκολ του Παναγιώτη Κοντοβά στο 42ο λεπτό και ανέβηκε ψηλότερα στην κατάταξη!
Στο 15ο λεπτό, από βαθιά μπαλιά ο Ντάκουλας έφυγε μόνος προς την περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε κακό πρώτο κοντρόλ, καθυστέρησε κι όταν πήγε να σουτάρει, ο Μπασδάνης έβαλε την κόντρα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Ακολούθησαν δύο κλασικές ευκαιρίες για τον Πύρασο. Στο 25′ ο Κοντοβάς έφυγε από τα αριστερά στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε με το δεξί πόδι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, από κάθετη πάσα του, ο Αναστασίου σε θέση τετ-α-τετ σούταρε, για να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα ο Παϊτέρης. Ο Δωτιέας είχε καλή στιγμή στο 39′ σε κόρνερ, με τον Τσατσαλίδη να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά που έφυγε άουτ και στο 42′ έγινε το 0-1. Από πάσα του Βαγγελάκου, ο Κοντοβάς πλάσαρε εύστοχα στην απέναντι γωνία.
Ο Βαν ντε Γουίχε εξουδετέρωσε με τις γροθιές δυνατό σουτ του Τσιρογιάννη στο 65′, ενώ στο 79′ χάθηκε η ευκαιρία όταν ο Κοντοβάς έκανε την επέλαση από αριστερά και έδωσε ασίστ στον Αναστασίου, ο οποίος όμως δεν είχε καλό τελείωμα. Στο 91ο λεπτό, ο Κουφούσιας σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Βαν ντε Γουίχε είπε “όχι” με τα ακροδάχτυλα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Συνθέσεις:
Δωτιέας Αγιάς: Παϊτέρης, Κανάκης, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (30′ Μεζίνι), Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (77′ Κουφούσιας), Καρβούνης (60′ Ιωαννίδης).
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Χατζητρακόσιας, Δημητριάδης, Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης (73′ Χρ. Δαμάσκος), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Αναστασίου, Κοντοβάς (87′ Καψιώτης), Τσιουρέλης (89′ Πλασταράς).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.