Η ομάδα μας πέρασε από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Σούρπης κόντρα σε μαχητικό κι αξιόμαχο αντίπαλο. Το 0-1 σημειώθηκε στο 18′ με αυτογκόλ του Πλαβού. Ο Πύρασος δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, είχε χαμένο πέναλτι στο 75′ με τον Ζαχαράκη και ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στην επαναφορά της μπάλας (και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο Χαλάτσης), ενώ λίγο πριν τη λήξη, ο Δαμάσκος επίσης απώλεσε καλή φάση για να σκοράρει. Η ομάδα μας ζήτησε κόκκινη κάρτα σε αντίπαλο σε δύο φάσεις, στο 40′ για χτύπημα εκτός φάσης στον Τσάμη και προς το τέλος στον Χαλάτση που μάρκαρε τον Ζαχαράκη εκτός μεγάλης περιοχής.

Τέλος, η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Αίαντα για την, όπως πάντα, άριστη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του συλλόγου μας στη Σούρπη.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Πλαβός, Καλοδήμος, Μπιρτσάι, Τσόγκας, Μακανίκας (80’ Νικηφοράκης), Χειλάς, Κωστούλας (85’ Κ. Κατσαβριάς), Αθ. Κατσαβριάς.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Ίμπρα, Δ. Τσάμης, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Ζαχαράκης, Μπαρμπούτας (60’ Γ. Τσάμης), Δαμάσκος, Σιώμος (90′ Τσάκαλος), Κατής, Δαμάσκος.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.