Τάσεις αυτοχειρίας για την ομάδα μας. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, παρακολούθησαν ένα ματς του οποίου τα τελευταία δέκα λεπτά δεν έχουν ξαναδεί! Σαν να υπήρχε ένα αόρατο χέρι στο τέρμα και να διώχνει την μπάλα. Οι παίκτες του Πυράσου ανά λεπτό είχαν τελική προσπάθεια στο τέρμα, οι περισσότερες μέσα από τη μικρή περιοχή, σε τέσσερις περιπτώσεις από το μισό μέτρο μπροστά στην εστία. Αλλά είτε η μπάλα έφευγε στα πλάγια, είτε κόντραρε στους αμυντικούς, είτε κατέληγε άουτ, το γκολ δεν ήρθε και με το καταδικαστικό 0-0, ο Πύρασος έχασε την ευκαιρία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, να προσπεράσει στη βαθμολογία δύο ομάδες και να βρεθεί στο -2 από την 9η θέση.

Στο 2ο λεπτό, από λάθος διώξιμο του Καραγεώργου και κόντρα, ο Πατσαροχας βρέθηκε τετ-α-τετ και πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγο πιο μετά μακρινό σουτ του Δέδε απέκρουσε ο Χαλάτσης. Στο 5′ από κάθετη του Βαγγελάκου, ο Τσιουρέλης βγήκε με τον Καρανάσιο που έδιωξε λίγο πριν πλασάρει ο παίκτης της ομάδος μας. Στο 16′ από κόρνερ του Τσιουρέλη, κεφαλιά του Στεφανή έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 30′ από κάθετη του Μαλακασιώτη, ο Βαγγελάκος βρέθηκε σε καλή θέση, πλάσαρε κι έδιωξε αμυντικός. Στο 44′ ο Καρανάσιος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια φάουλ του Αναστασίου. Στο 53′ από κάθετη του Βαγγελάκου, ο Μπέικος έκανε προβολή που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 66′ από κόρνερ του Τσιουρέλη, ο Βαγγελάκος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Αναστασίου τη δεύτερη, για να μπλοκάρει με υπερένταση ο Καρανάσιος. Στο 73′ από επέλαση του Μυργιώτη, ο Αναστασίου σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, χτύπησε στο οριζόντιο κι έφυγε κόρνερ. Στο 76′ από κόρνερ του Τσιουρέλη, κεφαλιά του Μπασδάνη μπλόκαρε ο Καρανάσιος. Στο 80′ από κόρνερ του Τσιουρέλη, κεφαλιά του Αναστασίου απέκρουσε ο Καρανάσιος. Στο 82′ ο Αναστασίου βγήκε τετ-α-τετ αλλά καθυστέρησε και τον ανέκοψε αμυντικός. Στο 83′ Κατής και Σαμαράς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μέσα από τη μικρή περιοχή. Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα συν τα τέσσερα των καθυστερήσεων, σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις η ομάδα μας είχε τριπλή τελική προσπάθεια μπροστά στην εστία με τους Μπέικο, Σαμαρά, Αναστασίου, Κατή, Τσιουρέλη.
Συνθέσεις:
Πύρασος: Χαλάτσης, Χατζητρακόσιας (80′ Κατής), Κοντοβάς, Καραγεώργος (59′ Σαμαράς), Μαλακασιώτης (52′ Μπέικος), Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης, Αναστασίου.
Οπούντιος: Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Κοτσαλάς, Καταραχιάς, Νικολόπουλος, Δέδες, Μαλέρδος (68′ Δημητρέλης), Γκριτζάπης, Πατσαρούχας (81′ Κακκαλας), Πέππας (81′ Ζαχαρόπουλος), Ραπάι.

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.