Η ομάδα μας απέσπασε ισοπαλία στη δύσκολη έδρα του Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο. Προηγήθηκε στο 50′ με προβολή του Σιώμου ύστερα από πάσα του Κοτζαθανάση και δέχθηκε την ισοφάριση στο 70′ με κεφαλιά του Πάσχου ύστερα από κόρνερ του Σπ. Καραπλιάγκου. Ο Πύρασος είχε σουτ στο 7ο λεπτό σουτ του Σφάκα μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ, στο 14′ σέντρα του Αντζούρη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με σουτ λίγο άουτ του Λουφόπουλου και τέσσερις φορές με τον Πάσχο.

Μετά το 0-1, ο Πύρασος είχε δύο τεράστιες φάσεις για δεύτερο τέρμα, στο 52′ με σουτ από καλή θέση του Μαλισσόβα που έφυγε στα πλάγια και στο 54′ με κεφαλιά του Αντζούρη από τη μικρή περιοχή επίσης άουτ. Στο 89′ μακρινό σουτ του Κοτζαθανάση εξουδετέρωσε ο Βουραζέρης και στην επαναφορά, ο Γιοβάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 90′ ο Σιώμος πήρε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ χωρίς ο Αντζούρης από κοντά να βρει την μπάλα.

Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τον Διαγόρα Στεφανοβικείου για την άριστη φιλοξενία προς την αποστολή της ομάδος μας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος (73′ Γάρος), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καρατζιώλης, Πάσχος (90′ Καπούλας), Καραμανλής, Γκάμπας.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Ντ. Βαν ντε Γουίχε, Ρουκάς, Ερρ. Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης, Τανάγιας (46′ λ.τρ. Στεφανής), Μπασδάνης, Αντζούρης, Σιώμος, Κατής (87′ Γιοβάνης), Σφάκας (73′ Χ. Μπούτλας).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.