Ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας. Ο Πύρασος κέρδισε 2-0 στη δύσκολη έδρα του ΑΟ Σκιάθου με γκολ του Ζαχαράκη στο 48ο λεπτό (ύστερα από πάσα του Ίμπρα) και του Δαμάσκου στο 90+6′ με σουτ από το χώρο του κέντρου! Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δαμάσκος είχε μεγάλη ευκαιρία, στο 20′ αστοχώντας σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος, ενώ οι Γκίνης δύο φορές και Μπασδάνης μία απείλησαν με κεφαλιές.  Στην επανάληψη, Γκίνης και Ζαχαράκης είχαν τις καλύτερες φάσεις. Οι νησιώτες είχαν ευκαιρία στο 25′ με τον Φερετζέλη, σουτ του Μαλάκου στο 35΄ ήταν άστοχο, καλή φάση επίσης στο 70′ με σουτ άουτ του Σαρρή από ευνοϊκή θέση και πιο μετά σουτ του Μαλάκου που εξουδετέρωσε ο Τσιλίγκος.

Ο Πύρασος τελείωσε τον αγώνα με 6 Αγχιαλίτες στην ενδεκάδα, ενώ οι Ίμπρα, Κατής αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού.

*** Από τη διοίκηση του Πυράσου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου για την άψογη φιλοξενία και την βοήθεια προς την ομάδα μας αναφορικά με τη μετακίνησή της προς το γήπεδο. Τέτοιες ενέργειες, όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη ομάδα, προάγουν το αθλητικό πνεύμα, λειτουργούν για την αναβάθμιση του τοπικού μας πρωταθλήματος και τιμούν τους παράγοντες του νησιώτικου σωματείου.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Μπρέγκου, Νασιάκος, Ζαρίφης, Ελ. Πρίφτι, Χρυσάνθης (60′ λ.τρ. Σάρρης), Ντ. Πρίφτι, Τάσος, Φερετζέλης, Μαλάκος, Χισάι (60′ Σκέμπι).
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γ. Τσάμης, Γκίνης, Μπασδάνης, Στεργίου, Κατής (75′ λ.τρ. Δ. Τσάμης), Τσορμπαντζής, Ζαχαράκης, Ίμπρα (68′ λ.τρ. Φούκης), Δαμάσκος, Σιώμος (91′ Σταντσούρης).

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.