Στην εφημερίδα “Θεσσαλία” μίλησε χθες ο Σπύρος Γκάγκας. Ο 24χρονος παίκτης της ομάδος μας ανέφερε:

Για τη νίκη επί του Μακροχωρίου: «Ήταν ένα παιχνίδι που φαινομενικά ήταν δύσκολο, αλλά το κάναμε εύκολο με την απόδοσή μας. Αν και οι αντίπαλοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, εντούτοις γρήγορα επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Έτσι, φτάσαμε στην κατάκτηση της νίκης απόλυτα δίκαια. Με παρόμοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο στην κατηγορία και ιδιαίτερα όταν παίζουμε μέσα στη Νέα Αγχίαλο».
Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει συνέχεια χωρίς να είναι επιθετικός: «Σκοράρω κυρίως σε στημένες φάσεις. Είναι φάσεις που τις δουλεύουμε στις προπονήσεις με τον κ. Χατζηκυριακίδη και μας βγαίνουν και κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων».
Για το αν έχει προσαρμοστεί στο περιβάλλον της νέας του ομάδας: «Ο φετινός Πύρασος είναι μία νέα ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα. Ένα εξ αυτών είμαι και εγώ. Θα έλεγα ότι δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής. Οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλισαν από την πρώτη στιγμή. Το κλίμα είναι οικογενειακό και νομίζω πως αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια μας».
Για το αν ο Πύρασος θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία: «Νομίζω πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δύσκολο. Ορισμένες ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι από κάτω μας στη βαθμολογία είναι πολύ δυνατές. Έχουν αξιόλογο ρόστερ και δυνατές έδρες, οπότε περιμένω ότι θα συνέλθουν και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την παραμονή τους.
Πάντως, εμείς δικαιούμαστε να αισιοδοξούμε. Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις μας είναι πολύ καλές. Δείχνουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες όχι απλά να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά και να τερματίσουμε σε μία τιμητική θέση. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω στο τέλος να δικαιωθούμε για την προσπάθεια που θα έχουμε καταβάλει».

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.