Ο Πύρασος καλωσορίζει την Αιγαίον Ασφαλιστική στο χορηγικό πρόγραμμα της περιόδου 2014-2015. Η Αιγαίον θα διαφημίζεται στο σορτσάκι της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν.

Η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α,Ε, ιδρύθηκε το 1995, με κύρια δραστηριότητα τις Ασφαλίσεις Πλοίων, Σκαφών Αναψυχής και Φορτίων.
Το 2004 καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε παραγωγή ασφαλίστρων στον Κλάδο Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής, ανάμεσα σε μεγάλες και ήδη καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρίες.

Από τότε, παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ναυτασφαλιστικής αγοράς, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της απαιτητικής ναυτιλιακής κοινότητας. Το όραμα του «καπετάνιου» της Ν. Βελλιάδη, η άψογη κατάρτιση και ο επαγγελματισμός των στελεχών της, το ανθρώπινο πρόσωπο και η φιλική εξυπηρέτηση, η άρτια δόμηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και η ταχύτατη διεκπεραίωση των ζημιών έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα η AIGAION να έχει ασφαλισμένα περισσότερα από 2.000 σκάφη αναψυχής και πλοία παντός τύπου, κατέχοντας το 31% περίπου των συνολικών ασφαλίστρων που προέρχονται από τις ναυτασφαλίσεις στην Ελλάδα (στοιχεία 31/12/2009).

Το 1999 η Εταιρία επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της και στους λοιπούς κλάδους ασφάλισης ζημιών, διεκδικώντας την καταξίωση σε ένα ευρέως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σήμερα, η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις:
–  Πλοίων
–  Σκαφών Αναψυχής, Yachts & Mega Yachts
–  Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη (Protection & indemnity risks)
–  Νομικής Προστασίας Πλοιοκτήτη (FD&D)
–  Πληρωμάτων Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής
–  Μεταφορών & Ευθύνης Μεταφορέα / Διαμεταφορέα
–  Αυτοκινήτων
–  Πυρός / Περιουσίας
–  Γενικής Αστικής Ευθύνης
–  Προσωπικού Ατυχήματος
–  Νομικής Προστασίας Αυτοκινήτου & Οδηγού
–  Νομικής Προστασίας Σκαφών Αναψυχής (ιδιωτικής & Επαγγελματικής χρήσης)

Σ’ ένα περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς, η AIGAION διατηρεί σταθερές τις αξίες και το όραμά της και προχωρά μπροστά με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της. Με εξειδικευμένα και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης. Με αξιοπιστία. Με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Με ένα ευρύτατο και συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η AIGAION συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια σύγχρονες και αξιόπιστες ασφα-λύσεις!

Loading

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.