ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ vs ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

11/10/2015
Score: 3 - 1

Match Report

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας με ανατροπή στο σκορ. Ο Θεσπρωτός προηγήθηκε 0-1 στο 35′ με πλασέ του Πέντσα, είχε δοκάρι στο 50′ με φάουλ του Γεωργίου και ο Πύρασος ισοφάρισε στο 83ο λεπτό με σουτ του Τσιουρέλη, προηγήθηκε 2-1 με φοβερή κεφαλιά του Τσιουρέλη στο 88′ και πέτυχε το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Στεφανή, που κέρδισε ο Κοντοβάς.
Η ομάδα μας έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Κοντοβά, Αναστασίου, Κοτζαθανάση, ενώ στο 9ο λεπτό σουτ του Νάκου έδιωξε ο Βαν ντε Γουίχε.
Κακή η διαιτησία του Στυέφανου Ξηρογιάννη, ενώ να σημειώσουμε πως ο Πύρασος ζήτησε από το διαιτητή να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά αλλά ο ρέφερι από τη Βοιωτία αρνήθηκε.
Επίσης, εκφράζονται ευχαριστίες για τους πολυάριθμους φίλους της ομάδος μας που μετέβησαν στο Ναρθάκι από τη Ν. Αγχίαλο, αλλά και για τους φιλάθλους του Ναρθακίου που συμπαραστάθηκαν με θέρμη στον Πύρασο. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τον κόσμο.

Συνθέσεις:
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Καψιώτης (78′ Πλασταράς), Δημητριάδης, Μπόρας, Μαλακασιώτης (70′ Χατζητρακόσιας), Στεφανής, Κοτζαθανάσης (59′ Καρακώστας), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Αναστασίου.
Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής (88′ Σαλταπίδας), Μήτσης, Καρύδης, Καρυπιάδης, Νάκος, Σουκρήογλου, Πέντσας, Γεωργίου (46′ Μπίκας), Τζερεμές (79′ Μητσέλος).

Lineup

vs
vs
vs Goal
vs
vs
vs
vs GoalGoal
vs
vs
vs
vs

Subs

vs
vs
vs